Продавець Агроном — семена цветов и овощей, а также средства для ухода и защиты растений розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
1025 відгуків
promo_banner

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (66) 170-57-57
+380 (96) 170-57-57
Запоріжжя, Україна
«Агроном» — семена цветов и овощей, а также средства для ухода и защиты растений
Залишити відгук
Мішок прозорий 45*80, фото 2

Мішок прозорий 45*80

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мішок  прозорий 45*80

Один із найпопулярніших паковань матеріалів у господарстві та в фермерів, які працюють над вирощуванням культур молодого овочу на відкритому ґрунті. Як-от буряк, капуста, морква, картопля, цибуля, кабачок, баклажан, а також підходить для вирощування грибів. Вигідне й економне паковання для різної продукції є прозорим пакет-мішок із поліетилену ПВД композитний 45х80см/40 мкм. Він має порівняно невелику вартість, у нього можна скласти до 20 кг товаров. Наша компанія пропонує замовити гуртом і в роздріб мішки поліетиленові   великий асортимент, складська наявність.

ПВД — поліетилен високого тиску, низької щільності (м'яка та прозора структура, має властивості розтягування, матеріал як у теплиці)

Композитний поліетилен виробляється в процесі екструзії, під час змішування 80% первинної гранули з 20% вторинною гранулою поліетилену, водночас поліетилен не втрачає своїх характеристик у міцності та прозорості у виробі, а також вартість стає доступнішою.

Докладніше: https://propolimer.com.ua/p915502013-meshok-4580sm-polietilenovyj.html

Основні
ВиробникПрофипак
Країна виробникУкраїна
МатеріалПоліетилен
  • Ціна: 4 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner