Продавець Агроном — семена цветов и овощей, а также средства для ухода и защиты растений розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
1025 відгуків
promo_banner

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (66) 170-57-57
+380 (96) 170-57-57
Запоріжжя, Україна
«Агроном» — семена цветов и овощей, а также средства для ухода и защиты растений
Залишити відгук
Мотокоса Vitals BK 4323t, фото 2
Мотокоса Vitals BK 4323t, фото 2
Мотокоса Vitals BK 4323t, фото 2

Мотокоса Vitals BK 4323t

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мотокоса Vitals BK 4323t належить до нового модельного ряду «t», який вирізняється підвищеною комфортністю в роботі та простотою в обслуговуванні. Ця модель зібрала в себе всі вимоги та побажання сучасних споживачів і має цілу низку переваг, що збільшують продуктивність роботи.

Впровадження сучасних технологій у розробку пристрою призвело до хромування внутрішньої частини циліндра. Ця особливість дає змогу зменшити знос і в кілька разів продовжити термін експлуатації циліндро-поршневої групи.

Основним вузлом виробу є одноциліндровий двотактний двигун потужністю 2,3 к.с. Відкритий доступ до нього передбачає повітряне охолодження. Запускається двигун за допомогою ручного самоповоротного стартера із системою легкого старту. Ця функція допомагає легко та швидко завести мотокосу, докладаючи водночас на 30% менше зусилля.

Також спрощує запуск паливопідкачувальний насос «Праймер». Він під тиском закачує паливо в карбюратор, що робить непотрібним закачування палива стартером і позбавляє руки додаткових навантажень.

Використовуючи як матеріал для виготовлення штанги алюміній, розробники домоглися чималого зниження ваги виробу, не втрачаючи водночас усіх характеристик міцності.

Основним завданням під час проєктування мотокоси Vitals BK 4323t було знизити до мінімуму навантаження на руки та рівень вібрації. Вібрація була знижена завдяки гарному балансуванню вала, який обертається в штанзі. Навантаження на руки знижують ергономічні ручки з роздільним регулюванням і зручна ранцева жилетка, на яку під час роботи вішають виріб.

Залежно від рослинності, що скошується, можна використовувати шпулю з волосінню або диск із ножами. Шпуля напівавтоматична зі спрощеним заправленням волосіні. Диск металевий із високоміцного матеріалу з трьома гострими ножами. Водночас діаметр скошування рослинності в них: у шпулі з волосінню — 430 мм, у диска з ножами — 255 мм.

Потішить багата комплектація моделі. Вона містить ергономічну ранцеву жилетку, захисні окуляри, шпулю зі спрощеним заправлянням волосіні, металевий диск із трьома гострими ножами, комплект обслуговних інструментів і захист паливного бачка.

Основні
ВиробникVitals
Країна виробникЛатвія
ЖивленняБензиновий двигун
Ріжучий елементВолосінь і ніж
Розташування двигунаЗверху
Максимальна кількість обертів9500 об/хв
Гарантійний термін36 міс
Потужність двигуна2.3 к. с.
Ширина скошування ножа255 мм
Ширина скошування ліски430 мм
СтанНовий
  • Ціна: 1 930 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner